Equipaments Ambientals de la ciutat

Vols saber quin són els equipaments d’educació ambiental de la ciutat de Barcelona?

Els pots consultar a el Mapa Barcelona + Sostenible, i són els següents:

aula.jpgCiutat Vella, La Fàbrica del Sol:

Un equipament municipal d’educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d’energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat. Situat a l’antic edifici modernista de la Catalana de Gas, el centre s’ha rehabilitat emprant materials de bioconstrucció i criteris d’ecodisseny i es presenta ara com un organisme viu, perfectament integrat a l’entorn.

CentrePlatja01_0Ciutat Vella, Centre de la Platja:

És un espai d’informació, de trobada i de formació per a totes les persones interessades en el litoral de Barcelona i els aspectes que s’hi relacionen, amb una oferta que va des d’exposicions, tallers, rutes, contes, visites, espectacles, tertúlies i jocs, servei d’informació i consultes sobre el litoral, préstec gratuït de diaris, llibres, revistes, jocs per a la sorra i material esportiu.

foto4-1024x576Ciutat Vella, Espai Lúdic Ambiental del Parc de la Ciutadella

Laludo de la Ciutadella és un equipament d’educació ambiental, un espai de participació familiar gratuït adreçat a famílies amb infants de 0 a 5 anys. Des de la perspectiva de l’educació Ambiental i l’acompanyament respectuós amb la criança promouen el joc lliure i la participació activa en la conservació de la natura i en estendre la cultura de la sostenibilitat.

 

IMG_2404Eixample, Aula Ambiental Sagrada Família:

És el servei d’educació i informació ambiental del Districte de l’Eixample. Situat al Punt Verd de Barri, ofereix serveis i recursos dirigits a la ciutadania per fomentar la cultura de la sostenibilitat.

 

34778655566_aa1ef6ab1a_o

Gràcia, Aula Ambiental Bosc Turull

És un equipament municipal centrat en el coneixement i la protecció del bosc i adreçat a la ciutadania en general i en especial a les escoles i instituts de la ciutat. Busca ser un espai de referència en la millora de la biodiversitat i en la promoció de pràctiques comunitàries relacionades amb la sostenibilitat.

 

aula-ambientalSant Andreu, Aula Ambiental de Sant Andreu: 

És un equipament creat amb l’objectiu d’estendre la cultura de la sostenibilitat al conjunt del territori. El servei s’ubica a l’Espai Via Bàrcino de la Trinitat Vella.

 

 

descargaNou Barris, Casa de l’Aigua de Trinitat Nova

 

 

0Nou Barris, Castell de Torre Baró

 

 

 

descarga (1)Les Corts, Aula d’Educació Ambiental Les Corts (Centre Cívic Can Deu)