Activitats per a casals d’estiu 2018

Com cada any, us donem a conèixer les activitats per a casals d’estiu que oferim des de l’Aula Ambiental de la Sagrada Família, el servei d’educació i informació ambiental de l’Eixample ubicat al Punt Verd de barri de Sagrada Família.

Amb aquestes activitats volem ajudar a promoure unes actituds i comportaments més respectuosos amb el medi ambient i fomentar l’interès dels nois i noies per l’entorn en el que viuen, sempre de forma lúdica, pràctica i divertida.

Esperem que siguin del vostre interès!

activitats lleure - copia

DESCARREGA’T EL CATÀLEG D’ACTIVITATS PER A L’ESTIU 2018

 

CONDICIONS PER A RESERVAR LES ACTIVITATS

  • Calendari i horaris:

Les activitats s’ofereixen de dimarts a divendres des del dimarts 26 de juny fins al divendres 27 de juliol i des del dimarts 4 de setembre fins al divendres 7 de setembre, en la franja de 10h a 14h.

 

  • Condicions generals:

Els responsables del grups hauran d’estar presents en tot moment durant l’activitat i col·laborar en el seu desenvolupament.

Els infants gaudeixen més de les activitats si s’agrupen per edats similars.

És important respectar el nombre màxim d’infants indicat en cada activitat.

Totes les activitats són gratuïtes. No s’inclou el desplaçament.

Per tal de donar cabuda a la major quantitat de casals, s’acceptaran un màxim de dos dies diferents per casal, i màxim dues sessions del mateix taller per dia.

Les sol·licituds s’atendran per rigorós ordre d’entrada. Per a realitzar la reserva (a partir del 19 d’abril pels casals de l’Eixample i a partir del 26 d’abril per la resta) cal escriure a info@aulambiental.org indicant:

  • Activitat/s d’interès
  • Dates de preferència (posar dues opcions)
  • Nom i adreça del casal i/o entitat organitzadora
  • Telèfon i persona de contacte

Les reserves s’hauran de fer amb un mínim d’antelació de dues setmanes en el cas de les activitats dels mesos de juny i juliol, i abans dels 27 de juliol, en el cas de les activitats de setembre.