Taller: Loucomcau! Ecodissenya el teu futur

AA_ecodisseny 06 banner 2

El proper 3 de desembre acollim un taller per a un consum conscient, sostenible i equitatiu en el que posarem en pràctica conceptes d’ecodisseny, a càrrec d’Ana Villagordo.

Tots som dissenyadors potencials. En el taller Loucomcau us possibilitarem ser-ho per una estona. Però no sereu qualsevol tipus de dissenyador, sereu ecodissenyadors. A més, us aproparem a una visió cíclica de l’economia en la que tots tenim un paper clau. Com a consumidors i ciutadans hem de ser conscients de les veritables opcions que tenim de millorar el nostre entorn i el nostre futur comú. Essent ecodissenyadors per una tarda entendreu com es concep un bon producte i us emportareu més eines per a un consum responsable i conscient. Fins ara només heu consumit però ara també haureu de dissenyar, i ho haureu de fer bé! Us atreviu?

Com ho farem? Loucomcau!

L’objectiu del taller és dissenyar un producte que eviti el trencament d’un ou en caure a terra des de certa alçada. El repte, però, és fer-ho amb el menor impacte ambiental possible. Us facilitarem materials, eines i criteris de disseny sostenible perquè els apliqueu en un bon producte final. Aconseguireu salvar l’ou?

Dijous 3 de desembre a les 18h t’esperem a l’Aula Ambiental

Taller gratuït, inscripció prèvia obligatòria al tel. 934 350 547 o a info@aulambiental.org.

 

La tallerista: Ana Villagordo
Amb un perfil transversal en els àmbits de les produccions expositives, la comunicació, la consultoria ambiental i la visió estratègica dels projectes, treballo a ERF – Estudi Ramon Folch & Associats des de 2002 com a Consultora ambiental en estreta col·laboració amb grups de treball multidisciplinaris. En l’àmbit de la comunicació ambiental desenvolupo projectes creatius que integren la vessant sostenible d’una manera integral.
quincalla

Ana Villagordo és autora del blog Quincalla.org sobre disseny sostenible i social.

Més enllà de la meva feina a ERF, sóc creadora i dinamitzadora del bloc Quincalla.org, centrat en disseny social i sostenible, i en la cerca d’alternatives de consum i formes de vida més responsables i saludables. Actualment també exerceixo com a professora de disseny sostenible a l’Escola Superior de Disseny i Enginyeria Elisava, on a més dissenyo i desenvolupo workshops en estreta col·laboració amb estudis de disseny. El meu perfil transversal, en part construït a ERF, em permet col·laborar en projectes  de comunicació, estratègia creativa i disseny sostenible i social amb administracions, entitats, empreses i dissenyadors com és el cas de l’Agència de Residus de Catalunya, l’Aula Ambiental de Sagrada Família, Formació i Treball, La Page Original, Milanta. Materials creatius per a l’educació, Oxido i Mobles 114.