Visita anul·lada i nova activitat

Nova activitat del programa d’activitats d’hivern 2019

 

Degut als treballs de restauració que s’han començat a dur a terme a la Vall d’en Joan, hem hagut d’anul·lar la visita programada per al dia 28 de març:

VISITA: LA VALL D’EN JOAN, DE DIPÒSIT DE RESIDUS A ESPAI RESTAURAT

Per això hem programat una nova activitat, el mateix dia i hora que estava prevista l’anterior (Dijous 28 de març a les 8.45h, punt de trobada Aula Ambiental Sagrada Família (C/Lepant, 281):

gavàVISITA A LA DEPURADORA DE GAVÀ I L’ESPAI NATURAL DE LA MURTRA

Aquesta visita permetrà al participant comprendre quines són les fases i els diferents processos que es duen a terme en una depuradora i el seu paper en el manteniment de la qualitat de l’aigua dels espais naturals propers. La depuradora de Gavà i Viladecans tracta 64 milions de litres d’aigua al dia. Aquesta instal·lació depura i regenera l’aigua i genera energia per autoabastir-se a partir dels fangs. L’espai natural de la Murtra és un ecosistema que durant molts anys ha estat sotmès a una forta pressió antròpica. La depuració de l’aigua del Llobregat ha permès una millora significativa de la qualitat dels espais naturals, cosa que ha afavorit la presència de flora característica de les zones humides i ofereix zones de refugi i nidificació per a les aus.

Perdoneu les molèsties!

Pots inscriure’t online a aquesta activitat o qualsevol altra aquí, per correu electrònic info@aulambiental.org o per telèfon 934 350 547.

Pots consultar la resta d’activitats del programa aquí i descarregar-te’l en pdf aquí.