Prereserves activitats lleure 2020

Prereserves activitats lleure 2020

RECORDA QUE

  • El període de prereserves comença el 25 d’abril pels casals de l’Eixample i a partir del 2 de maig per la resta. Les sol·licituds rebudes fora d'aquest període no seran admeses.
  • Les activitats es duran a terme des del dimarts 25 de juny fins al divendres 26 de juliol i des del dimarts 3 de setembre fins al divendres 6 de setembre, en la franja de 10h a 14h de dimarts a divendres.
  • Les prereserves s'efectuaran per ordre de sol·licitud.
  • Pots reservar un màxim de 2 dies diferents per casal, màxim dues sessions del mateix taller per dia (un formulari per activitat).
  • És important respectar el nombre màxim d’infants indicat en cada activitat.

Això és una prereserva i no garanteix que tingueu plaça assegurada.

La reserva només estarà confirmada quan t’ho comuniquem des de l’Aula Ambiental.

Escull l'activitat que més t'interessa realitzar

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que en enviar aquest formulari fent clic a “Acceptar i enviar” consentiu que les vostres dades personals siguin tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències/fitxer-LOPD Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals del que és titular l’Ajuntament de Barcelona) amb la finalitat de participar de les activitats d’estiu de l’Aula Ambiental Sagrada Família amb un grup de lleure, legitimada en base al consentiment de l’interessat per la prereserva de l’activitat indicada. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades