Activitats per a escoles de Barcelona!

Ja tornades de vacances i a punt d’iniciar-se un nou curs escolar, a l’Aula Ambiental Sagrada Família ja tenim tot a punt per començar a rebre a grups d’infants de les escoles de la ciutat. 

Els matins de dimarts i dijous són els dies en que desenvolupem les activitats escolars, gairebé totes a l’Aula, tot i que també es duen a terme algunes als centres escolars o a l’Hort Municipal. Les nostres activitats tenen com a objectiu donar a conèixer la problemàtica de l’emergència climàtica i difondre hàbits, maneres de fer i de relacionar-nos amb el planeta més responsables i sostenibles. Per això, podeu trobar activitats tan variades com anar a l’hort municipal de Sagrada Família, una sobre malbaratament alimentari, una altra sobre mobilitat sostenible, i un munt de temes més. La nostra proposta educativa arriba a totes les etapes, al igual que a aquells grups d’infants que tenen necessitats educatives especials. 

A mitjans de Juliol van començar les reserves, que podeu fer escrivint a info@aulambiental.org. Podeu consultar el catàleg amb la proposta educativa aquí, així com les condicions per reservar activitats. Recordeu que les places són limitades, pel que us convidem a reservar el més aviat possible per no quedar-vos sense. 

Us hi esperem!

#ActivitatsAula