L’Aula Ambiental

L’Aula Ambiental

L’Aula Ambiental Sagrada Família és l’equipament referent en informació i educació ambiental al Districte de l’Eixample, situada al Punt Verd de barri. Oferim serveis i recursos dirigits a la ciutadania i entitats per fomentar la cultura de la sostenibilitat.

INFORMACIÓ I RECURSOS

  • Punt d’informació (presencial i telemàtic) referent al Districte de l’Eixample sobre la gestió de residus i la sostenibilitat a la ciutat.
  • Banc de recursos a disposició d’entitats i col·lectius per ajudar-los a fer les seves activitats més sostenibles: vaixella reutilitzable, cuina solar…, així com jocs de taula i jocs gegants de temàtica ambiental.
  • Cessió de l’espai per actes interns i oberts a la ciutadania.

ASSESSORAMENT I COORGANITZACIÓ

  • Assessorament sobre prevenció de residus, consum responsable i bones pràctiques ambientals per a entitats i col·lectius de l’Eixample.
  • Coorganització i suport en la ideació i desenvolupament d’activitats de temàtica ambiental.

PROGRAMA D'ACTIVITATS

Cada trimestre dediquem les nostres activitats (tallers, xerrades, visites…) a dues temàtiques diferents sobre sostenibilitat urbana, oferint el programa d’hivern (gener, febrer, març), de primavera (abril, maig, juny) i de tardor (setembre, octubre, novembre i desembre). Trobaràs tota la informació aquí.

COMPOSTATGE COMUNITARI

De les deixalles orgàniques que els veïns i veïnes participants llencen al compostador, n’obtenim un compost d’alta qualitat que repartim entre les mateixes usuàries. Descobreix com funciona i com participar-hi aquí.

IMPULS D'ALTRES PROJECTES COMUNITARIS I CAMPANYES

En xarxa amb el territori detectem les necessitats en matèria de medi ambient i creem projectes per suplir-les, de forma comunitària. A més portem al territori campanyes de la ciutat.

ACTIVITATS EDUCATIVES I LLEURE

  • Proposta pedagògica per a escoles, instituts i altres centres educatius.
  • Programa d’activitats de lleure per als casals d’estiu.
  • Visites guiades per conéixer el Punt Verd de barri i el destí dels residus que s’hi recullen, per grups organitzats d’adults.
Web