Activitats sobre la qualitat de l’aire i la salut

Tertúlia: RESPIRA! QUALITAT AMBIENTAL, AIRE I SALUT

El proper dimarts 13 d’octubre a les 18.30h debatrem sobre l’estat de la qualitat de l’aire de Barcelona i com ens afecta als ciutadans. La qualitat de l’aire afecta la nostra salut i millorar-la depèn d’aspectes que van des de la mobilitat fins l’urbanisme. Sabeu quin és l’estat actual de contaminació de l’aire a la ciutat? Voleu saber quines mesures s’han pres per millorar la qualitat de l’aire a la ciutat?

Debat amb representants del CSIC, Agència de Salut Pública de Barcelona, Plataforma per la Qualitat de l’Aire i CIEMAT.

Lloc: Centre Cívic Urgell (C/ Urgell 145). Co-organitzat amb el Centre Cívic Urgell i La Fàbrica del Sol.

Prèviament es podrà visitar l’estació de vigilància de la contaminació de l’Av. Roma (a les 17.30h). Si voleu visitar la cabina de control de qualitat de l’aire (17,30h) cal inscriure’s prèviament escrivint a info@aulambiental.org.

Taller: CIUTADANS EN MARXA: MESURA I PERCEPCIÓ DE LA CONTAMINACIÓ

Si voleu aprofundir en la temàtica de la qualitat de l’aire i com es mesuren els contaminants, us convidem al taller que junt amb la Fàbrica del Sol organitzem el dia 20 d’octubre a les 18h.

Recorrerem diversos itineraris, amb més i menys verd, per recollir de forma col·laborativa dades de contaminació reals i poder-les comparar amb la percepció que tenim de la contaminació a la nostra ciutat.

Co-organitzat amb el CIEMAT.

Si voleu participar, poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic info@aulambiental.org.