Consultes

Consultes

Si tens algun dubte sobre els residus que es poden portar al punt verd, reciclatge, compostatge o qualsevol tema relacionat amb la sostenibilitat urbana, omple aquest formulari i et respondrem la teva consulta el més aviat possible.

Recorda que per a inscriure’t a les activitats has d’utilitzar el formulari corresponent, clicant al botó de la dreta, “Inscripcions a les activitats”

Nom

E-mail

Assumpte

Missatge

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que en enviar aquest formulari fent clic a “Acceptar i enviar” consentiu que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències/fitxer-LOPD Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals del que és titular l’Ajuntament de Barcelona) amb l’única finalitat de respondre la consulta formulada, legitimada en base al consentiment de l’interessat. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades