Itinerari de consum conscient a Sagrada Família

Us presentem l’itinerari en consum responsable que hem organitzat juntament amb la Cooperativa Opcions i el Pla Comunitari Sagrada Família.

Aquest té com a objectiu formar agents del territori perquè a través de les seves entitats, els seus hàbits i el seu entorn tinguin un efecte “multiplicador” i engeguin noves accions en consum responsable.

Aquest consta de diferents accions que us detallem tot seguit.

Formació: Sigues l’altaveu del consum conscient!

Consta de tres càpsules per esdevenir un agent impulsor del consum conscient. Al llarg de les tres sessions, s’analitzarà el món del consum conscient des d’un marc teòric i pràctic. En total, s’impartiran tres sessions d’1h 30min. de durada. La formació és totalment gratuïta.

Sessió 1: Dimecres, 20 de setembre | 18:30h a 20h | Espai 210 (C/ de Padilla, 210, Barcelona). Introducció al consum conscient – A càrrec d’Opcions.

Sessió 2: Dimecres, 27 de setembre | 18:30h a 20h | Espai 210 (C/ de Padilla, 210, Barcelona). Comunicació assertiva – A càrrec d’Etcèteres.

Sessió 3: Dijous, 5 d’octubre | 18:30h a 20h | Aula Ambiental Sagrada Família (C/ de Lepant, 281, Barcelona). Casos pràctics de canvis de consum – A càrrec d’Opcions.

Més informació i inscripcions aquí.

El mercat sense diners

Diumenge 22 d’octubre al matí: Dins la tradicional “Plaça” del Pla Comunitari i emmarcat en el Mercat de Pagès Sagrada Família, presentarem la nova moneda complementària del barri, la única, impulsada per la xarxa InterCANVIS. Podràs aconseguir moneda i estrenar-la en el mateix mercat sense diners; a més, diverses activitats per a tots els públics i paella popular.

Activitats gratuïtes. Informació en detall ben aviat.

Ruta en ESS i consum responsable a Sagrada Família

Dimecres 25 d’octubre a les 17.30 h: Coneixerem les alternatives del barri amb la mirada de consum responsable, en diferents serveis. Inscripcions a aulambiental.org o info@aulambiental.org. Activitat gratuïta.

Punts informatius

Diumenge 22 d’octubre de 9 a 14 h: Mercat de Pagès de Sagrada Família (Plaça Sagrada Família).

Dissabte 11 de novembre de 9 a 14 h: Mercat de Pagès de Fort Pienc (Plaça André Malraux).

No t’ho perdis.

Més novetats a les xarxes de l’Aula!