Equipaments Ambientals de la ciutat

Equipaments Ambientals de la ciutat

A part de l’Aula Ambiental Sagrada Família, a Barcelona hi ha tota una sèrie d’equipaments dedicats a l’educació ambiental que conformen una xarxa. Els pots consultar a el Mapa Barcelona + Sostenible, i són els següents:

Ciutat Vella

La Fàbrica del Sol

Integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d’energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat.

Ciutat Vella

Centre de la Platja

És un espai d’informació, de trobada i de formació per a totes les persones interessades en el litoral de Barcelona.

Ciutat Vella

 Espai Lúdic Ambiental del Parc de la Ciutadella

Laludo conforma un espai de participació familiar gratuït adreçat a famílies amb infants de 0 a 5 anys que promou el joc lliure.

Ciutat Vella

Aula Ambiental Ciutat Vella

Equipament que preten estendre la cultura de la sostenibilitat a Ciutat Vella, d’una manera propera i adaptada a la realitat del districte.

Ciutat Vella

Ateneu de Fabricació Digital de Ciutat Vella

Servei públic que divulga la tecnologia i la ciència de la fabricació digital. Tothom pot gaudir d’espais, eines i recursos públics i proposar projectes que millorin l’entorn més proper.

Ciutat Vella

Servei de Documentació d'Educació Ambiental 

És un servei que posa a l’abast de tothom una sèrie de materials, informacions i recursos d’educació ambiental. Presta llibres, revistes, jocs, dvds, etc.,  a persones a títol individual i a entitats.

Eixample

Espai Consum Responsable

És el nou equipament de la ciutat que pretén estendre una nova cultura del consum, més conscient i compromesa amb incidir de manera positiva en les persones i el medi ambient.

Eixample

Millor que nou

Aquí podràs aprendre a reparat tot tipus de eines, electrodomèstics, mobles i  tot alló que puguis imaginar.  Gràcies a l’ajuda de les professionals del Millor que nou que t’ajudaran a reparar tots els teus objectes.

Gràcia

Aula Ambiental Bosc Turull

Està centrada en el coneixement i la protecció del bosc i adreçat a la ciutadania en general i en especial a les escoles i instituts de la ciutat.

Sant Andreu

Aula Ambiental de Sant Andreu 

És un equipament creat amb l’objectiu d’estendre la cultura de la sostenibilitat al conjunt del territori.

Nou Barris

Casa de l'Aigua de Trinitat Nova

S’hi poden celebrar actes de ciutat obert a tothom, amb un alt valor patrimonial i una ubicació privilegiada, vora la serra de Collserola.

Nou Barris

Castell de Torre Baró

Conforma un punt d’informació del Parc de Collserola i un centre d’activitats ambientals i culturals.

Les Corts

Aula d'Educació Ambiental Les Corts

Situada dins del Centre Cívic de Can Deu, aquesta finca modernista es va convertir el 1986 en un centre cívic de temàtica ambiental.

Sarrià-Sant Gervasi

Centre Cívic Vil·la Urània

Situat al barri del Putxet i el Farró alberga diferents espais i projectes, i entre ells l’Aula Ambiental.

Sarrià-Sant Gervasi

Centre Cívic Vallvidrera

Recull i centralitza les diverses propostes associatives, culturals del barri de Vallvidrera, així com una programació d’activitats ambientals.

Horta-Guinardó

Centre de Natura Can Soler

És un espai dins de la masia de Can Soler, dedicat a la natura i a la sostenibilitat, i a difondre el patrimoni natural i cultural del seu entorn.