Sagrada Família Som Poblet

Sagrada Família Som Poblet
L’Economia Social i Solidària: un ecosistema amb impacte al barri

Us presentem aquest cicle d’activitats que té per objectiu visibilitzar les iniciatives d’Economia Social i Solidària del barri de Sagrada Família que s’involucren de forma activa amb el territori i el seu potencial per a la transició ecosocial. Podràs conèixer-les en les diferents activitats d’aquest cicle que s’obre a la participació activa de les veïnes i veïns.   

Activitats

LA PLAÇA – 5 de juny. De 10h a 14h

Xamfrà Provença/Lepant

Espai participatiu per conèixer les entitats, projectes i equipaments d’economia social i solidària i economia circular. Activitats:

  • Taller d’aprofitament alimentari (amb inscripció prèvia aquí)
  • Tallers de costura
  • Paradetes de la “Xarxa InterCanvis”
  • Paradetes informatives
  • Espai infantil

MERCAT DE PAGÈS – 5 de juny. De 10h a 14h

Xamfrà Provença/Lepant

Mercat quinzenal, amb productes quilòmetre zero de venda directa des dels petits productors i productores del territori. 

PASSEJADA – 9 de juny. De 17h a 19h

El punt de trobada s‘informarà en el moment de la inscripció

Visitarem les organitzacions d’Economia Social i Solidària de Sagrada Família per visibilitzar la seva experiència i la seva relació amb les necessitats i la dinamització del territori.

Amb inscripció prèvia aquí

PODCAST – 16 de juny

Llançament online

Podràs escoltar el testimoni de diverses entitats, equipaments i comerços que expliquen de primera mà la seva involucració en el territori i com l’impacten positivament.

ORGANITZAT PER:

Espai Ambiental Cooperativa, Aethnic, Mapa Barcelona + Sostenible, Pla Comunitari Sagrada Família, La Caníbal, Xarxa de Consum Solidari, Xarxa InterCANVIS.

Participa-hi i fes barri!