Activitats de promoció del transport públic

Aquesta tardor, el nostre programa d’activitats inclou algunes activitats que et permetran acostar-te al transport públic i conèixer millor com funciona i els seus avantatges ambientals i socials.

 

  • Exposició “El Transport Públic et dóna més”. Del 17 de setembre al 7 d’octubre.

Descobreix en aquesta campanya de la Plataforma pel Transport Públic com el transport públic és clau per a l’equilibri territorial, el benestar social i la qualitat ambiental. El transport públic ens aporta molt a tots i totes.

La pots venir a visitar dins el nostre horari d’atenció al públic (dll, dx i dv de 10h a 14h i dll, dm i dj de 16h a 19.30h).

 

  • Coneix el Centre de Control del Metro de la Sagrera: dimarts 15 d’octubre a les 11h.

Amb la tecnologia més avançada es garanteix el funcionament correcte de les diferents línies de metro de la ciutat. Podrem veure com es treballa per garantir els més de 400 milions de viatges que es fan en metro cada any. A càrrec de Transports Metropolitans de Barcelona.

Barcelona,14/05/2000 © Silvia T. Colmenero

 

  • Visita les cotxeres del Tram: dimarts 17 de desembre les 10.30h.

Obrirem les portes de les cotxeres del tramvia de Barcelona per veure de prop el Trambesòs, i les operacions de coordinació i manteniment d’un dels transports públics millor valorats per la ciutadania. A càrrec de TRAM.

Tram 1

Recorda que totes les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia. Pots inscriure’t aquí, per correu electrònic a info@aulambiental.org, per telèfon 934 350 547 o presencialment en el nostre horari d’atenció al públic (dll, dx i dv de 10h a 14h i dll, dm i dj de 16h a 19.30h).

Si encara no el reps el nostre programa, dona’t d’alta al butlletí electrònic!