Primera Setmana del Consum Responsable

Barcelona celebra la primera Setmana de Consum Responable

 

El dia 15 de març es el Dia Mundial de les Persones Consumidores, una jornada per reivindicar els drets de la ciutadania com a consumidores. Arrel d’aquest dia, l’Ajuntament de Barcelona celebra la primera Setmana del Consum Responsable, del 9 al 17 de març. La Setmana s’emmarca dins l’Estratègia d’impuls del Consum Responsable 2016-2019.

Cartell 01Aquest tipus de consum promou l’alimentació agroelògica, una producció que respecta els drets de les treballadores i preserva els ecosistemes; la proximitat, que potencia el teixit econòmic local i la sostenibilitat ambiental; la cura de les persones, promovent ocupació de qualitat; la gestió democràtica; el bon viure, que practica un estil de vida saludable i sostenible; el comerç just; la producció sostenible, que té en compte la reducció d’aigua, energia i matèries primeres; i la prevenció de residus.

Des de l’Aula Ambiental hem programat l’activitat “Treu-te el plàstic del cap”, el proper 13 de març a les 17.30h en col·laboració amb la UNAE. Si et vols apuntar clica aquí

Consulta tot el programa d’activitats de la Setmana del Consum Responsable aquí