Protocol en l’obertura dels compostadors comunitaris

WhatsApp Image 2020-05-20 at 15.46.57

Seguim treballant

El 3 de Maig es va donar el tret de sortida a la ICAW 2020 amb el lema Soil Loves Compost “El Terra estima el Compost”, i, en col·laboració amb Espai Ambiental hem dissenyat tota una campanya de comunicació! Ara ja finalitza, però nosaltres no ens aturarem de potenciar el compostatge urbà i comunitari com una de les tècniques de gestió de residus orgànics municipals més sostenible!

Mesures de protecció en l'obertura dels compostadors comunitaris

Ens agradaria obrir els mòduls de compostatge comunitari el més aviat possible, ara que ens acostem a la Fase 1 del desconfinament. Per això hem redactat un Protocol de Mesures de Seguretat que ens ajudaran a reduir al màxim el risc de contagi, quan l’administració ens doni llum verda a la reobertura dels mòduls comunitaris.

Pel que es coneix del SARS-CoV-2, conegut com coronavirus, aquest no sobreviu a les condicions que arriba a assolir el procés de compostatge. Tot i això, sí que pot sobreviure alguns dies a les superfícies dels compostadors. Però no us preocupeu si seguim entre totes les mesures de protecció. 

És per això que el protocol inclou mesures de protecció, neteja i indicacions de les autoritats. Llegeix-lo complet aquí.

Esperem poder reobrir aviat!