Matinal en moviment: tria el teu transport

smss_2016Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables que repercuteixen en l’ús de l’espai públic, la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Des de l’Aula Ambiental us convidem a unir-vos participant en una matinal sobre mobilitat sostenible el dissabte 17 de setembre.


Começarem a les 10 h
amb una cursa de transports: no es tracta d’una competició sinó d’una comparativa dels diferents mitjans de transport. Anirem des de l’Aula Ambiental de la Sagrada Família fins a La Fàbrica del Sol a la Barceloneta per comparar el temps i el cost econòmic i ambiental de desplaçar-se en cotxe, bus, bicicleta, metro, patinet, a peu… entre altres mitjans de transport.

Després d’un petit refrigeri, a partir de les 11 h, debatrem sobre els principals reptes que ens planteja un futur sense petroli en els àmbits del transport, l’energia i l’ecologia, en un taller a càrrec de Jordi Solé.

I si el que voleu és passar un matí en família, a les 10.30 h, podreu customitzar-vos la vostra bici i aprendre a pedalar segurs per la ciutat, en un taller a càrrec de l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i la Saboga.

Totes les activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia a les pàgines web que trobareu tot seguit.

MATINAL EN MOVIMENT (dissabte 17 de setembre)

Per a més informació, contacteu amb nosaltres.

ruta-aula-fds