Trimestre de noves economies!

IMG_4631Ja el passat 25 de gener es va realitzar la visita a l’Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol. Tots els participants van descobrir com reutilitzar materials de rebuig amb moderna tecnologia, en un context d’economia col·laborativa. La mescla perfecta!

El dia 21 de febrer hi ha programat el taller “conscients i transformadors: tenim opcions”. En aquesta ocasió Jordi Rojas (coordinador de Més Opcions) ens presentarà diferents opcions per satisfer les nostres necessitats vitals (alimentació, educació, finances…), mitjançant noves formes de fer economia. Podrem comprovar que la cooperació, la sostenibilitat i la solidaritat no tenen perquè ser incompatibles amb el concepte “economia”.

I la setmana següent, el dia 2 de març, arrodonirem la temàtica amb la tertúlia “les noves economies a l’eixample”. Hi descobrirem un petit aparador d’alternatives i propostes de l’eixample que, sota molt diverses formes, es troben als nostres barris i ens ofereixen un model d’economia diferent: Banc del Temps Sagrada Família, Mercat de Pagès de l’Eixample, Grup ECOS i Esquerra de l’Eixample Coopera. Coneixerem com treballen i quines propostes ens ofereixen. L’economia social i solidària, que posa per davant el bé comú i de les persones, és una realitat!

Si vols fugir de l’economia convencional trobant alternatives al costat de casa teva, inscriu-te! Encara queden places!

Inscripcions: 934 350 547 o info@aulambiental.org

Programa d’activitats de l’aula Hivern 2017