Programa d’activitats tardor 2021

Arranquem de nou el curs escolar presentat-vos el nou programa d’activitats Tardor 2021.

En aquesta edició del programa d’activitats gratuïtes de l’Aula Ambiental Sagrada Família ens centrarem en temàtiques relacionades amb la sostenibilitat i l’ecologia urbana. Tractarem la temàtica dels residus, a través de la participació i activitats del Renova la roba, participarem de les festes majors dels barris del Districte de l’Eixample i seguirem parlant de l’alimentació sostenible, seguint la temàtica anual de Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Si voleu estar al dia no dubteu en inscriure-us al butlletí electrònic.

Algunes de les activitats es faran en format online i totes seran sempre amb inscripció prèvia i, aquelles que siguin en format presencial, seguiran totes les mesures d’higiene i seguretat.

Algunes activitats es poden veure modificades o afectades degut a les actualitzacions en els criteris d’higiene i seguretat, us animem a seguir-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia de totes les modificacions: Instagram, Twitter i Facebook.

Podeu seguir contactant amb nosaltres a través del correu electrònic info@aulambiental.org o bé a través del formulari de consultes del web.

#ActivitatsAula 

INSCRIPCIONS

Per realitzar les inscripcions ho podràs fer a partir de les 10 h del 15 de setembre, a través dels següents canals: