Sant Jordi, Santa Jordina i Georgina

Tal dia com avui, estem acostumats i acostumades a passar una diada molt especial envoltats i envoltades de llibres i roses. Encara que sigui des de casa, podem continuar gaudint del dia del llibre.

Des de l’Aula Ambiental Sagrada Família hem fet un recull d’iniciatives de les Biblioteques i equipaments de Barcelona per tal de que pugueu seguir celebrant l’amor per la lectura.

BARCELONA LLIBRES DES DE CASA

Portal web de l’ajuntament amb un llistat de llibres de descàrrega gratuïta, pots consultar el catàleg clicant aquí.

T’ENYORO, LLIBRERIA DE BARRI, EL MEU SANT JORDI T’ESPERA

Barcelona vol donar suport als i les llibreteres de proximitat que ara més que mai necessiten la fidelitat dels veïns i veïnes de Barcelona per fer front a la situació de crisi provocada per l’emergència sanitària. Tota la informació clicant aquí.

TEATRE AL SOFÀ

Aquests darrers dies han sorgit espontàniament diverses iniciatives, agrupades sota l’etiqueta #Teatrealsofa, per gaudir del teatre des de les nostres llars. Amb més temps lliure i disponibilitat, és un bon moment per aprofitar la multitud de propostes teatrals que trobem en obert a diferents plataformes digitals gràcies a la generositat de companyies professionals i amateurs. De tot cor, moltes gràcies.

Pots trobar tot el contingut clicant aquí.

SANT JORDI PER ALS MÉS PETITS DE LA CASA

A través del portal web Gènius, podràs apropar la diada de Sant Jordi, Jordina i Georgina als infants. Hi podràs trobar des de recomanacions fins a lectures gratuïtes, inclús jocs per a fer més entretingut el confinament.

EBIBLIOCAT

Amb el teu carnet de biblioteques també pots accedir a la pàgina de llibres online del Departament de Cultura de la Generalitat. Si encara no tens el teu carnet, te’l pots fer a través de la mateixa web.

RECOMANACIONS DE BETEVÉ

A l’agenda d’activitats de la web de Betevé trobaràs un recull de propostes i idees per passar un Sant Jordi virtual en confinament.