Vacances!

Des de l’entitat gestora de l’Aula Ambiental de Sagrada Família, Espai Ambiental Cooperativa, valorem moltíssim la importància dels períodes de descans i desconnexió de les sòcies i treballadores. Durant el mes d’agost abaixem el ritme per tornar al setembre amb les piles ben carregades i tota l’energia necessària per seguir amb els molts projectes que tenim entre mans!

itinerari animal latitude

A partir de setembre, estigueu atentes a les nostres xarxes socials! Durant les primeres setmanes us presentarem el nou programa d’activitats Tardor 2021, un programa carregadet de novetats. 

Durant l’últim trimestre de 2021 treballarem més amb profunditat les temàtiques de residus i alimentació sostenible, tot coincidint amb la Capitalitat per l’alimentació sostenible Barcelona 2021.

Amb aquests últims mesos de l’any, també arriben les festes majors del Districte de l’Eixample, us anirem informant de les activitats d’ambientalització i dels actes principals dels que participarem.

Durant el mes d’agost, podreu seguir aportant les vostres restes orgàniques a les unitats de compostatge de l’Aula Ambiental de Sagrada Família. 

Recordeu que per al bon funcionament del procès de compostatge, no es poden llençar als contenidors bosses de plàstic ni compostables. Aqustes no es composten i queden de forma residual durant tots els mesos de maduració del compost. S’han de retirar de forma manual i en moltes ocasions (si les bosses es llencen tancades amb un nus) la matèria orgànica de l’interior es podreix i provoca males olors.

Us agraïm no les llenceu dins de les unitas! Gràcies!

Bones vacances i fins aviat!