Enverdim els casals!

Ja és sapigut i demostrat que el contacte amb la natura aporta múltiples beneficis a les persones, com la reducció de l’estrès i la prevenció d’algunes malalties. Aquests beneficis es multipliquen quan parlem d’infants, ja que el contacte amb la natura també potencía les seves habilitats motrius, el seu coneixement i el seu respecte i corresponsabilitat amb el medi ambient.

Per això, des de l’Aula Ambiental Sagrada Família treballem amb tots els públics per promoure una ciutat més naturalitzada, on el verd urbà i la convivència amb flora i fauna sigui més responsable. Però volíem anar més enllà i fer entrar la natura també als espais interiors on passem tantíssimes hores!

Per això, aquest mes hem impulsat conjuntament amb el Casal Infantil Cotxeres Borrell, un cicle d’activitats destinats a enverdir el Casal Infantil amb els infants. Durant dues tardes, i amb 4 grups d’infants diferents, vam estar omplint de natura el seu espai. Els infants van plantar diferents plantes adaptades a les condicions de llum de l’espai, van trasplantar algunes que ja en tenien i van posar en marxa la seva vermicompostadora, apostant així per una reducció important dels residus que generen. 

Com podeu veure a les fotos, els espais han quedat molt macos i ara només falta esperar per veure les plantes créixer!

IMG_3340
IMG_3350

Enverdim els casals, fem salut!