AIGUART 2020

Cicle d’activitats, del 2 al 28 de març, que reivindica la importància de l’aigua a través de l’art. El festival s’emmarca en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març).

A través de diferents disciplines artístiques parlarem de l’aigua i els seus usos. Atrevim-nos a descobrir l’aigua des de totes les seves vessants i afrontem els reptes hídrics que ens esperen en els anys vinents.

Si us interessa el programa complet d’activitats clica aquí!

Des de l’aula participem dinamitzant una activitat familiar que porta el nom de: Com sona l’aigua?, un taller en el qual, acompanyats i acompanyades dels més petits de la casa, descobrirem els sons i la música que pot fer l’aigua. Si esteu interessades en l’activitat, les inscripcions estan obertes a través de aulambiental.org, info@aulambiental.org o 934 350 547. Es faran dos torns: el primer per a famílies de 3 a 6 anys a les 11.30h; el segon torn per a famílies amb infants de 7 a 12 anys a les 12.30h.

El dia 21 de març us animem a participar de les activitats de cloenda i la festa final del cicle Aiguart. Es celebrarà a la Casa Elizalde d’11 a 13.30 h. Aigua, art i diversió per a tothom en una matinal plena d’activitats. Entrada lliure.

Fora del cicle d’Aiguart però estretament lligada amb l’aigua i la ciutat, també s’organitza la ruta: Història i aigua a Fort Pienc.  Recorregut a través del Rec Comptal que travessa el barri de Fort Pienc, ens traslladem a l’època romana per descobrir els precedents de l’abastament d’aigua a la ciutat. No t’ho perdis!  Inscripcions obertes a aulambiental.org, info@aulambiental.org o 934 350 547.

Aiguart_Banner_ 554x310 FESTA AiguArt_ 554x310