Cicle Rizoma [Tejedores URBANOS] al barri Sagrada Família

Imagen2

Apropeu-vos a l’Espai Can Roger

Poseu en pràctica l’economia circular

Creem xarxes al barri

Si sou una escola, entitat o col·lectiu podeu participar!

#rizomatejedoresurbanos #activitatsaula #CanRoger

Us proposem ajudar a posar en marxa un laboratori 3R i un taller de COcreació tèxtil pel projecte de Can Roger: menjador+hort+art.

PARTICIPEU ORGANITZANT UN RECAPTE DE MATERIALS TÈXTILS

Necessitem samarretes de cotó per ser reciclades. Feu una crida al vostre col·lectiu per a fer una recollida de samarretes que ja no es facin servir.

QUÈ FAREM AMB ELLES?

Les samarretes, així com altres materials tèxtils, es faran servir en tallers oberts de COcreació. Experimentarem amb els materials aplicant diferents tècniques i els reutilitzarem per poder crear objectes útils pel projecte de menjador social+hort+art de Can Roger.

Dates de recollida de material: fins el dia 8 d‘abril.

Dates preferents d’entrega del material recollit: dimarts 5 (de 10 a 13h) o dijous 7 (de 16 a 19 h) a Can Roger (Roger de Flor amb Rosselló).

 

APUNTEU-VOS ALS TALLERS!

Els tallers en que teixirem els materials recollits seran sessions obertes al públic els dies 13 i 16 d’abril. Tothom està convidat a participar.

Dimecres 13 (17’30 a 20h) posarem en marxa un Laboratori 3R per experimentar aplicacions amb els materials que reciclarem.

Dissabte 16 (10’30 a 13h) teixirem en grup posant en pràctica les tècniques apreses.

Si necessiteu ajuda pel transport o caixes per guardar el material recollit, contacteu-nos. Si teniu altres materials tèxtils (corda, hule, sacs, etc…) que penseu que poden ser útils per a ser reciclats, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

Aula Ambiental Sagrada Família

info@aulambiental.org – Tel: 934 350 547

Una inciativa d’ Alehop! COdisseny sostenible, amb l’Aula Ambiental de la Sagrada Família i Can Roger.