El punt d’intercanvi de llibres de l’Eixample s’obre a tots els gèneres

Cada dilluns, a l’Aula Ambiental Sagrada Família obre el punt d’intercanvi de llibres, un espai on pots renovar les lectures de la teva llibreria mentre allargues la vida a les novel·les que tens a casa i ja no llegeixes. Cada usuari pot portar-hi un màxim de tres llibres en bon estat i recollir-ne tres més, escollint entre els més de 600 llibres amb els que compta el servei. El servei funciona els dilluns no festius de 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h.

Des del setembre s’amplia la tipologia i temàtica permeses, que ja no es centren només en novel·les, sinó que també s’accepten llibres d’història, filosofia, poesia, teatre… per petició dels propis usuaris. També hi ha una secció de contes infantils, així que famílies benvingudes!

Cada dilluns hi passen entre 30 i 50 persones que intercanvien un total d’uns 80 llibres. L’oferta que s’hi pot trobar varia periòdicament, per això més de la meitat dels participants repeteixen cada setmana. Els voluntaris que porten el servei aconsellen els usuaris i aquests poden petar la xerrada i compartir la seva afició amb altres lectors com ells.

Més informació a l’apartat específic del Punt d’Intercanvi de llibres, al correu electrònic info@aulambiental.org o al tel. 934 350 547.