Renova primavera 2021

Davant de la situació d’emergència climàtica global que vivim, replantejar-nos el model de consum és necessari per avançar cap a una reducció dels residus i les emissions de gasos d’efecte hivernacle que generem per evitar posar en perill les necessitats de les generacions futures i visibilitzar que la moda no incorpora a la seva
etiqueta, ni les duríssimes i injustes condicions laborals ni l’impacte ambiental que provoca la indústria tèxtil al món.

Enguany, amb la situació generada per la COVID-19, no es realitzaran intercanvis però sí es faran activitats complementàries, amb mesures de seguretat i d’higiene i online.

Durant els mesos de maig i juny podràs gaudir d’un ampli ventall d’activitats sobre el consum responsable de moda i reutilització tèxtil.

No et perdis cap detall de la notícia!

Programació online Renova

Des de l’Aula Ambiental de Sagrada Família, participem un any més oferint un seguit d’activitats entorn al consum responsable de tèxtils i sobre la seva reutilització i reciclatge.

Segueix llegint per assabentar-te de tots els detalls!

TALLER FAMILIAR: ESPONJA TAWASHI 

Dilluns 3 de maig a les 18 h.

És possible reutilitzar una peça tan complicada com els mitjons? Oi tant! Amb la tècnica tawashi fabricarem fregalls a partir de mitjons vells. Reutilitzarem una peça inservible per fabricar un utensili nou, benefici doble! 

Lloc: Casal de Barri Espai 210 (c/Padilla, 210). Coorganitzat amb Xarxa Dos Deu. Col·labora Casal de Barri Espai 210. Inscripcions a informacio@espai210.org. 

XERRADA: POSA’T A LA SEVA PELL 

Dimecres 12 de maig a les 17.30 h.

La indústria pelletera té greus impactes sobre el planeta i els seus habitants. En aquesta xerrada parlarem dels animals que s’utilitzen, de l’impacte sobre el medi ambient i de les alternatives sostenibles que tenim per vestir-nos. 

A càrrec de Cristina Ibáñez d’Animalnaturalis. 

 

Per inscriure’t a les nostres activitats clica aquí!

Programa complet!

Les activitats del Renova primavera d’aquest any no acaben aquí. Si vols consultar el programa sencer, o descarregar-te’l en format pdf, ho pots fer clicant aquí.

Seguim renovant la roba!

#Renovalaroba #TallersRenova #EWWRcat #PrenvecióResidusBCN #BCNSostenible #BCNpelClima