Nou Programa d’activitats Primavera 2019

Ja tenim aquí el nou programa d’activitats de primavera 2019. Pots consultar-lo online aquí i descarregar-te’l en pdf aquí.

Aquesta primavera us convidem a apropar-nos a la biodiversitat amb diverses activitats i sortides. Celebrarem un Sant Jordi més sostenible, descobrirem noves rutes a la Setmana de la Sostenibilitat i aprendrem a estalviar a la Setmana de l’Energia.

Recorda que totes les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia a partir del dimecres 10 d’abril a les 10h (les inscripcions realitzades amb anterioritat no seran vàlides).

 

Pots inscriure’t online aquí, per correu electrònic info@aulambiental.org, per telèfon 934 350 547 o presencialment en horari d’atenció al públic (dll, dx i dv de 10h a 14h i dll, dm i dj de 16h a 19.30h).

Encara no el reps? Dona’t d’alta al butlletí electrònic!

Destaquem la primera activitat del programa:

bicisTALLER:
MANTENIMENT DE LA TEVA BICICLETA
Dijous 18 d’abril a les 17.15 h.

Porta la teva bicicleta per allargar-li la vida i millorar la seva comoditat, tot aprenent quins són els punts principals i les tècniques de manteniment de frens, eixos i canvis. També veurem tècniques per recuperar l’alineació de les llantes, la fixació de pedals i manillar i de reparació de punxades.

Taller per adults. Lloc: Calàbria 66 (c/ Calàbria, 66). A càrrec de Reparat als Municipis. Col·labora Calàbria 66. Dins el cicle 30 dies AMB bici BCN.

 

T’hi esperem!