Programa d’activitats Primavera 2021

Ens acomiadem del fred i donem la benvinguda a la a primavera, època d’esclat de vida i gaudir a l’aire lliure, però som els i les humanes les úniques que prenem els carrers de la ciutat quan torna el bon temps? Durant el programa d’activitats de primavera 2021, treballarem sobre la convivència responsable entre els i les ciutadanes de la ciutat comtal i la fauna que ens envolta, i no només parlem dels éssers vius en estat salvatge dels carrers, també ens centrarem en la convivència entre humans i els animals domèstics que viuen a les nostres llars (gats, gossos, petits rosegadors…).

Seguirem amb les activitats sobre Alimentació Sostenible dins del programa Barcelona Capital de l’Alimentació Sostenible 2021. Al llarg d’aquestes mesos, aprèn amb l’aula sobre aprofitament alimentari. Converteix-te en un expert/a de l’alimentació sostenible.

Estigueu atents i atentes a les nostres xarxes i notícies de la web, perquè aquest trimestre ve carregat de les Festes Majors dels barris de l’Eixample. A causa de la situació actual d’incertesa sanitària, la informació relativa a la participació ambiental en les Festes Majors, s’anirà acutalizant a poc a poc.

Totes les activitats estan subjectes a canvis o anul·lació a causa de situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19. Us convidem a estar atents i atentes a les nostres xarxes socials i pàgina web, des d’on es publicaran totes les modificacions. Segueix-nos a través del nostre Instagram, Twitter i Facebook.

Algunes de les activitats es faran en format online i totes seran sempre amb inscripció prèvia i seguint totes les mesures d’higiene i seguretat.

Si voleu estar al dia de totes les notícies i activitats de l’Aula us podeu donar d’alta del butlletí electrònic per rebre la informació actualitzada.

Podeu seguir contactant amb nosaltres a través del correu electrònic info@aulambiental.org o bé a través del formulari de consultes de la web.

#ActivitatsAula 

Inscripcions

A no ser que s’indiqui el contrari, totes les activitats requereixen inscripció prèvia. Totes les activitats són gratuïtes i enguany les incripcions s’obriran a les 10h del dimecres 14 d’abril. Les inscripcions rebudes amb anterioritat no seran vàlides. 

Pots realitzar la inscripció de les següents maneres:  

Segueix-nos a les xarxes per més activitats

Facebook   Instagram   Twitter   Youtube

#ActivitatsAula #AulaSafaACasa