Setmana de la Sostenibilitat i Caminades per la Sostenibilitat

setmana-sostenibilitat-554x310

El 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, una jornada de les Nacions Unides per a la conscienciació i acció mundial per la protecció del medi ambient, i a tot Europa s’ha instituït la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible (ESDW). Barcelona s’hi adhereix amb la Setmana de la Sostenibilitat.

Des de l’aula us recomanem les caminades per la sostenibilitat: Us convidem a passejar per Barcelona amb una mirada sostenible. En aquest cicle de caminades, hi trobareu 16 rutes guiades per a tots els gustos. Des de trajectes per la muntanya, a la vora del mar fins a recorreguts pels racons més sostenibles dels barris.

Us destaquem les dues que es faran a l’Eixample:

Contactes amb la natura? Qualsevol racó on pugui créixer el verd és especialment rellevant, vine a conèixer algunes iniciatives ciutadanes pioneres per fer créixer el verd en nous espais de la ciutat, a tocar de casa.

caminada-mar_muntanya_2

 

Què decidim quan comprem? Vine a descobrir com podem fer un consum conscient des del moment de comprar, fins a conèixer on reparar un petit electrodomèstic, què portar al Punt Verd i molt més.

caminada-consum_sostenible_4

Animeu-vos a participar-hi!

Inscripcions a les caminades aquí.

Descarregueu-vos tot el programa aquí.