Arriba la Festa de Tardor del Barri!

Enguany la Festa de Tardor de Sagrada Família serà els dies 18, 19 i 20 d’octubre i des de l’Aula Ambiental hi hem programat diferents activitats:

somgent

  • Exposició “Som gent de profit”. Del 7 al 21 d’octubre.

Descobreix solucions al problema del malbaratament alimentari. A càrrec de l’ARC. Al vestíbul del Mercat Sagrada Família. Col·labora Mercat Sagrada Família.

 

 

mobilitza't

  • Campanya mobilitza’t per la selva. Del 14 al 20 d’octubre.

Recollirem mòbils usats en benefici de la campanya “Mobilitza’t per la Selva” de l’Institut Jane Goodall per a la protecció dels hàbitats de ximpanzés i goril·les. Lloc: al vestíbul del Centre Cívic Sagrada Família (c/ Provença, 480). Coorganitzat amb CC Sagrada Família.

 

punt verd

  • Taller: On van els residus? Divendres 18 d’octubre a les 18h. ACTIVITAT ANUL·LADA

El Punt Verd de Barri de la Sagrada Família t’obre les portes per mostrar-te quines són les diverses vies de gestió dels residus que hi llancem. Aprofita per conèixer més a fons aquesta instal·lació i per preguntar tot allò que sempre has volgut saber. Coorganitzat amb Banc del Temps Sagrada Família. Inscripció prèvia a: formulari online, info@aulambiental.org o 934 359 547.

 

  • Ruta i taller: Del mercat al plat, ruta de l’alimentació saludable. Dissabte 19 d’octubre dos torns, a les 10h i a les 12h.

Ruta pel barri on treballarem l’alimentació saludable a través d’activitats cooperatives: dissenyarem un menú, escollirem els aliments i els cuinarem. Al final ho tastarem i sortejarem 2 kits residu zero. Coorganitzat amb Cuchara i el CAP Sagrada Família. Inscripció prèvia a: hola@cuchara.cat.

CartellMercatplat_page-0001

 

El dia 17 d’octubre oferim un altre taller: Reparació de tauletes i smartphones, però no queden places lliures. Si vols et pots apuntar a la llista d’espera: formulari online, info@aulambiental.org o 934 359 547.

Mira totes les activitats de festa major aquí

Revisa totes les activitats del programa de l’Aula Ambiental aquí

 

Bones Festes de Tardor!