Renova maig 2020 #Confinat!

Renova primavera online?

Degut a la situació generalitzada d’enguany, generada pel COVID-19, aquest mes de maig no es podrà realitzar el RENOVA LA  ROBA i el RENOVA JOGUINES com s’ha fet des d’uns anys ençà fins ara.

Com que el Renova és un projecte de sensibilització que promou la prevenció de residus de roba i de joguines, es vol continuar donant visibilitat i suport a iniciatives des de casa, tot i no poder realitzar-se l’intercanvi, i per això s’han organitzat una sèrie de reptes, estigueu atentes a les xarxes socials, en especial a Instagram!

#RenovalaRoba #DesfiladaRenova  

En aquesta edició del Renova online, es comptarà amb algunes ambaixadores, que amb roba intercanviada d’edicions anteriors del Renova, de segona mà, d’upcyling… mostraran al món què fashion pot ser tenir roba de segona mà i què necessari és per la sostenibilitat del planeta.

Així es vol retar a tothom a que ensenyi com consumeix roba de forma conscient! Això passarà del 12 maig al 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. Més info a la web d’Ecologia Urbana.

#RenovaJoguines #ExposicioRenovaJoguines

En quant al Renova Joguines, es retarà als casals infantils, infants, famílies, escoles i tothom que s’hi vulgui apuntar a la primera exposició virtual del Renova Joguines, amb joguines fetes a casa amb materials reutilitzats, del 6 al 28 de maig. El dia 28 de maig, coincidint amb el Dia Internacional del Joc s’inaugurarà l’exposició virtual. Més info a la web d’Ecologia Urbana

Càpsules formatives

A més, des d’Espai Ambiental s’ofereixen de forma gratuïta dues càpsules formatives sobre canvi climàtic, consum responsable i ecofeminisme.

Consum responsable de roba, ecofeminisme i canvi climàtic: Dijous 7 de maig a les 16h. Inscripcions aquí.

Consum responsable de joguines, ecofeminisme i canvi climàtic: Dijous 14 de maig a les 16h. Inscripcions aquí.

Tallers i consells

A més, podreu seguir amb el hashtag  #TallersRenova, #ConsellsRenova i #PrevencioResidusBCN, els tallers, xerrades i consells online que oferiran les entitats i equipaments que any rere any participen a les Xarxes d’Intercanvi.

Ens veiem per les xarxes