L’Aula obre les seves portes!

L’Aula Ambiental reobre després d’un mes de vacances, però no de descans! Durant aquests dies hem estat preparant el curs que just acabem de començar i estem a punt i amb les piles ben carregades. 

Tot i que amb aquesta situació d’incertesa és difícil seguir el ritme dels anys anteriors, us presentem les novetats i us animem a mantenir-vos informats/ades a través de les xarxes socials.

Horaris i contacte

A partir del dia 1 de setembre, l’horari d’atenció al públic de l’equipament serà: dilluns, dimecres i divendres de 10 h a 14 h; i dilluns, dimarts i dijous de 16.30 h a 19.30 h. 

El punt verd seguirà obert al públic sempre que les mesures de seguretat i higiene contra el COVID-19 ho permetin. Pots seguir l’actualització dels horaris dels punts verds aquí, o trucant al 934 36 63 12.

Si tens dubtes sobre els nostres horaris o ens vols fer qualsevol consulta sobre sostenibilitat, ecologia urbana o residus, tens a la teva disposició el telèfon de l’Aula (934 350 547), el mail info@aulambiental.org, i el formulari de consultes online.

Serveis Aula

Durant el mes d’agost han seguit les tasques de manteniment de les unitats de compostatge comunitari de Sagrada Família. En breu, es podrà fer el buidatge de la unitat de maduració i tindrem compost ben fresc per a repartir entre les usuàries del projecte. Estigueu atentes al mail per estar al dia de les actualitzacions!

Si encara no ets usuària del projecte i estàs interessat o interessada en participar-hi, pots venir a l’Aula en horari d’atenció al públic per registrar-te i conèixer tots els beneficis del compostatge comunitari.

Aprofitem per recordar que dins dels compostadors hi podem abocar restes vegetals crues de la cuina i restes de fulles i de plantes domèstiques. No s’hi pot abocar carn, peix, papers, ni bosses (ni de plàstic, ni compostables).

Si tens dubtes o vols saber-ne més sobre el compostatge comunitari et convidem a visitar el web de femcompost.

A partir del dia 8 de setembre s’obren les inscripcions per a les activitats escolars. Ben aviat podreu consultar l’oferta d’activitats i protocols clicant aquí.

Després de molts mesos sense PILL (Punt d’Intercanvi de Llibres) estem treballant per, de cara a mitjans de setembre, tornar a la normalitat i reprendre els intercanvis. Estigueu atentes a les xarxes socials de l’Aula i a les notícies del web. 

Programa tardor 2020

En breu us podrem presentar el programa d’activitats de Tardor 2020

En aquesta ocasió es publicarà en format digital a través de la web i les xarxes socials de l’Aula. No es repartiran fulletons. 

Per estar al dia de totes les activitats pots donar-te d’alta al butlletí electrònic.

Us animem a estar ben atents i atentes a les xarxes socials per a tots els canvis i novetats que anirem publicant!

Fins aviat!