Reobertura de l’Aula Ambiental

Punt d'informació obert de nou

Un cop arribada la fi de l’estat d’alarma, i havent aplicat totes les mesures de seguretat i higiene marcades des de l’Administració, l’equip de l’Aula Ambiental ens preparem per tornar a obrir l’Aula presencialment.

A partir del dilluns dia 22 de juny l’equipament de l’Aula Ambiental Sagrada Família obre les portes del punt d’informació. L’horari d’atenció al públic fins nou avís serà: dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 h, i dilluns, dimarts i dijous de 16.30 a 19.30 h. 

Podeu seguir també l’actualització dels horaris dels punts verds aquí.

El servei d’informació i atenció telefònica tornarà a estar actiu en l’horari esmentat anteriorment. També ens podeu seguir contactant a través del correu info@aulambiental.org o el formulari online.

Tot i que l’horari és una mica més reduït del que era habitual, i no totes les activitats tornen a la normalitat, treballarem per ampliar-lo com més aviat millor. Donem gràcies per avançat per la paciència i comprensió de les usuàries. 

D’altra banda aprofitem per recordar que A partir del 31 de juliol l’equipament tancarà les portes per vacances d’estiu i reobrirà el dia 3 de setembre.

Estigueu atentes a les actualitzacions a través de la web i les xarxes socials de l’Aula Ambiental.

Reobertura aula (1)

Altres serveis i activitats

Algunes de les activitats habituals de l’Aula, però, seguiran tenint restriccions  o no es podran dur a terme. Concretament quedaran afectades:

PUNT D’INTERCANVI DE LLIBRES

El PILL (Punt d’Intercanvi de Llibres) romandrà tancat fins, com a mínim, setembre. A partir d’aleshores valorarem de nou la situació.

COMPOSTADORS COMUNITARIS

Els compostadors comunitaris encara no es podran començar a fer servir, tot i que estem treballant perquè el més aviat possible tornin a estar actius. 

Podeu consultar el protocol de reobertura dels compostadors comunitaris clicant en la següent notícia.

PROGRAMA D’ACTIVITATS PRIMAVERA 2020

Durant el confinament les activitat del programa s’han realitzat de forma telemàtica i han quedat penjades a disposició de les usuàries tant a les xarxes socials de l’Aula com en aquest apartat del web i al canal del Youtube.

Durant el mes de juliol que tot just començarem en uns dies, les activitats també es realitzaran online. Les podeu consultar a l’apartat de Programa de l’Aula.

Ens veiem pel barri!