Us convidem a participar a l’Enigmapa!

El joc del mapa B+S

El mapa B+S és l’eina que recull de forma dinàmica i participativa les iniciatives de la ciutat amb valors ambientals i socials. Espai Ambiental Cooperativa forma part del Grup Motor.

Vols descobrir secrets i iniciatives per una Barcelona més sostenible? Desitges posar a prova el teu domini del Mapa B+S? Estàs a punt per a un repte que et pot fer guanyar premis per a un estil de vida més sostenible?
 
En el marc de la campanya “Repensem-nos”, diverses entitats que formen part del Grup Motor del Mapa B+S impulsen aquest concurs. 

Aquest joc en línia que s’estrena avui 5 de juny (en motiu del Dia Mundial del Medi Ambient) i que s’allargarà fins el 10 de juliol, té com a objectiu que la ciutadania descobreixi projectes, recursos i col·lectius amb propostes sostenibles a la ciutat properes i reals per passar a l’acció.

Sorteig setmanal

Es llençarà un enigma setmanal amb preguntes que podreu respondre amb pocs “clics” navegant per la informació que té el Mapa B+S.

Cada setmana podràs entrar en el sorteig d’un premi que t’ajudarà a repensar els hàbits quotidians, i tots els participants amb respostes correctes tindran accés a la final de l’Enigmapa B+S, per optar a un gran premi final.

Et convidem a resoldre els enigmes i guanyar premis sostenibles! Aquí el repte de la primera setmana. 

Per accedir als enigmes i les bases del joc, consulteu la notícia de la web del Mapa.

Aquí hi trobareu el recull de premis setmanals.

A jugar!