Web renovada i nou canal de Youtube!

Nova imatge

L’Aula Ambiental Sagrada Família del Districte de l’Eixample fa més de 15 anys que es va inaugurar com a resposta d’una reinvindicació veïnal, i des d’aleshores ha ampliat considerablement els seus serveis, adaptant-se també a les necessitats del territori, amb la missió d’informar i educar sobre la sostenibilitat urbana.

Aquesta nova web ofereix una imatge fresca i renovada, en consonància amb els valors i la missió de l’Aula Ambiental.

Hi trobareu l’apartat de Serveis, on s’hi resumeix tot allò que l’aula ofereix a ciutadania, entitats i centres escolars.

Dins la pestanya de Programa hi podreu anar veient les activitats de cada trimestre (ja tenim penjades les activitats de juny!), així com xafardejar els programes anteriors. Com a novetat, s’hi inclou un apartat amb alguns dels vídeos dels tallers i xerrades oferts en xarxes socials durant el confinament, perquè puguin arribar a més públic. 

En l’apartat específic d’escoles i lleure us podreu informar de les condicions de reserva i els catàlegs d’activitats de cada temporada. 

L’Aula també organitza moltes campanyes transversals durant l’any, com el Punt d’Intercanvi de Llibres, el compostatge comunitari o el Renova la Roba. Les trobareu especificades a la pestanya Campanyes.

Com a Punt d’Informació l’Aula ofereix atenció presencial al C/Lepant, 281, annex al Punt Verd de Barri de Sagrada Família, però també podreu resoldre els dubtes més habituals a l’apartat Informació i recursos ambientals: on reparar, què fer amb la roba i joguines, on portar la ferralla… , així com donar un cop d’ull al banc de recursos ambientals per entitats amb préstec gratuït. Aquest servei es complementa amb el formulari de consultes online. 

Per últim podeu inscriure-us al butlletí per rebre les activitats trimestrals per correu electrònic.

Hem aprofitat aquesta renovació de la web per refrescar també les icones i capçaleres a totes les xarxes socials: Twitter, Instagram i Facebook.

Canal de Youtube

Inaugurem també nou Canal de Youtube, on hi podrem penjar les activitats que anem fent de forma virtual per a que les pogueu tornar a gaudir o per si us les havíeu perdut. 

Aquest canal també confecciona un nou mitjà a partir del qual poder compartir continguts i realitzar activitats.

Programa d'activitats de juny

No deixeu de revisar el programa d’activitats que tenim preparades per a juny, amb la finalitat d’enverdir les cases i posar en valor el verd urbà, també en família!

Per primera vegada, el dia 9 de juny oferirem un taller amb interpretació en llengua de signes catalana. També us convidem a participar al cicle Enverdim Casa Nostra.

Estem treballant també en el desconfinament de l’Aula, ben aviat més notícies!

#AulaSafaACasa