Tancat per Vacances

L’Aula Ambiental tanca per vacances a partir de l’1 d’agost! El divendres 31 de juliol, per tant, serà l’últim dia que estarà oberta, però no patiu que al setembre tornarem amb les piles ben carregades. 

Si durant aquesta primavera t’has perdut alguna de les nostres activitats o et sobra temps durant aquest caloròs agost, pots veure al nostre canal d’instagram, les activitats online realitzades els últims mesos. Si no tens perfil d’Instagram, les activitats estan també penjades a pàgina de la nostra web i també al canal de Youtube de l’Aula.

El punt verd seguirà obert al públic sempre que les mesures de seguretat i higiene contra el COVID-19 ho permetin. Pots seguir l’actualització dels horaris dels punts verds aquí.

Compostatge comunitari i activitats escolars

Per a totes aquelles usuàries de les unitats de compost comunitari, aquestes seguiran obertes i el seu manteniment es farà amb regularitat. Aprofitem per recordar que dins dels compostadors hi podem abocar restes vegetals crues de la cuina i restes de fulles i de plantes domèstiques. No s’hi pot abocar carn, peix, papers ni bosses (ni de plàstic, ni compostables). Si tens dubtes o vols saber més sobre el compost comunitari et convidem a visitar la web de femcompost, on ben aviat també hi trobaràs informació sobre com usar els compostadors durant l’estiu.

Les inscripcions per a les activitats escolars de l’Aula s’iniciaran el dia 8 de setembre a l’espera dels protocols de salut. 

 

Reobertura

Esperem poder tornar l’1 de setembre amb l’horari habitual. Segons la situació també valorarem reobrir el Punt d’Intercanvi de Llibres.

Estigueu atentes a les xarxes socials i a la web de l’Aula per a la publicació del programa d’activitats de Tardor 2020

Per estar al dia de totes les activitats pots donar-te d’alta al butlletí electrònic.

Bones estiu i bones vacances a totes i a tots!