Progrma d’activitats Hivern 2021

Estrenem nou any, i amb ell un nou programa d’activitats. Clicant aquí tota la informació!

Aquest 2021, Barcelona és la Capital mundial de l’alimentació sostenible. És per això que durant aquest any, a l’Aula procurarem aportar informació i contingut sobre el consum responsable d’aliments. Per a més detalls podeu accedir a la web oficial.

A més, i coincidint amb el primer aniversari de la declaració d’emergència climàtica, declarada per l’ajuntament de Barcelona el passat 15 de gener de 2020, al llarg aquest  primer trimestre avaluarem i debatrem que ha canviat respecte el 2020 i quin és l’escenari de futur que les administracions i la societat planteja. 

Seguint amb el model dels anteriors programes, en aquesta nova edició no s’imprimirà en format fulletó, i pot anar patint variacions segons la normativa sanitària en cada moment. El publicarem al web i xarxes socials on el podrem tenir actualitzat en tot moment. Si voleu estar al dia no dubteu en inscriure-us al butlletí electrònic.

Algunes de les activitats es faran en format online i totes seran sempre amb inscripció prèvia i seguint totes les mesures d’higiene i seguretat.

No us perdeu cap actualització a través del nostre Instagram, Twitter i Facebook.

Podeu seguir contactant amb nosaltres a través del correu electrònic info@aulambiental.org o bé a través del formulari de consultes del web.

#ActivitatsAula 

Inscripcions

A no ser que s’indiqui el contrari, totes les activitats requereixen inscripció prèvia. Totes les activitats són gratuïtes i enguany les incripcions s’obriran a les 10h del dimecres 27 de gener. Les inscripcions rebudes amb anterioritat no seran vàlides. 

Pots realitzar la inscripció de les següents maneres:  

Segueix-nos a les xarxes per més activitats

Facebook   Instagram   Twitter   Youtube

#ActivitatsAula #AulaSafaACasa